Dupa cum am spus in articolul anterior, am sa va povestesc astazi cum s-a desfasurat concursul Rimmel London, cum am castigat, in ce consta premiul si cum am simtit eu intreaga experienta.

Acum mai bine de o luna, echipa Rimmel London din Romania a organizat un concurs foarte original ce s-a desfasurat pe pagina lor de Instagram si/sau Facebook.

Cum intrai in concursul Rimmel London

Concursul presupunea postarea unei fotografii in care sa realizezi 2 L-uri/London Look si sa iti alegi echipa din care vrei sa faci parte: a Sinzianei Iacob, a Adinei Vlad sau a Laurei Giurcanu. Totodata trebuia sa utilizezi hashtag-urile #volumeshakesquad si #livethelondonlook, insotite de o scurta descriere a stilului tau. Eu am facut parte din echipa Adinei Vlad, make-up artist la Rimmel London, o femeie si o mamica tanara si foarte talentata, cu care m-am simtit foarte bine.

Shooting for @rimmellondonro with the best #makeupartist @adinavladmakeup Gorgeous updo by @georgengb

A post shared by Raluca Paraschiv (@ralucaparaschiv_) on

 

Premiile acordate de echipa Rimmel London Romania

In cadrul fiecarei echipe era o castigatoare ce avea sa primeasca „marele premiu”. Premiul consta intr-un photoshooting profesional la care participau si fetele mai sus-amintite, in produse Rimmel London pentru un an de zile si in promovarea pozelor pe toate canalele Rimmel London. Pe langa aceste 3 premii s-au acordat 15 premii suplimentare care constau intr-un kit complet de machiaj Rimmel London.

Ceea ce nu au specificat cei de la Rimmel London era ca acolo aveai sa cunosti niste oameni pasionati de munca lor, oameni tineri, cu aspiratii si mereu cu zambetul pe buze.

Pe langa cele 3 fete minunate pe care probabil le stiti deja, au fost acolo si alti oameni, la fel de minunati, niste oameni care au facut ca ziua aceea sa iasa perfect, asa cum toti ne-am dorit. Teona este cea care a organizat intregul concurs si care s-a asigurat, plina de emotii, ca totul va fi conform asteptarilor, atat ale lor, cat si ale noastre. George a facut minuni cu parul nostru, iar Alexandru ne-a facut cele mai frumoase poze. Bineinteles ca machiajul a fost realizat de Adina, care nu dadea niciun semn de oboseala. Profesionisti si bine organizati, ne-au facut sa ne simtim foarte bine si sa traim o experienta unica, pe care as retrai-o oricand.

Cel mai mult ma bucur ca am avut sansa de a-i intalni pe acesti oameni. Am avut ocazia de „a fura” putin din energia lor, din usurinta cu care isi realizeaza sarcinile, din pasiunea cu care vorbesc despre lucrurile care ii fac fericiti. Multumesc, Rimmel London.

Despre produsele primite pana acum de la ei o sa va vorbesc intr-un post viitor. Tot ce va pot spune momentan este ca sunt niste produse de calitate, care mie mi-au placut si de care abia astept sa va povestesc si voua.

Va las acum sa vedeti rezultatul muncii unor oameni pasionati de meseria lor, cu care mie mi-a facut placere sa colaborez.