Va povesteam in articolele anterioare cat de mult imi place sa intalnesc oameni pasionati si talentati. In articolul de astazi va impartasesc experienta mea alaturi de doi oameni care nu formeaza o echipa frumoasa doar in munca pe care o realizeaza, ci si in viata de zi cu zi: Madalina Coste si Valentin Coste.

Madalina este un make-up artist ce are maini de aur. Lucreaza ingrijit, cu atentie si tine cont de cerintele tale, lucru care mie mi se pare destul de important. Eu am fost lipsita de stres pe toata durata timpului. Eram sigura ca rezultatul va fi pe masura asteptarilor mele si asa a si fost.

Gorgeous #makeup by @costemadalina 💕

A post shared by Raluca Paraschiv (@ralucaparaschiv_) on

Valentin este cel care se afla in spatele aparatului. El iti face pozele sa arate exact ca acelea din reviste. Nu a schitat niciun semn de oboseala, de plictiseala dupa 5 ore de poze. Parca mai mult am aratat noi. S-a vazut ca face asta din placere, din pasiune si ca este un veritabil perfectionist.

 

La pas prin Carol

Era o zi de mai ploioasa, tarzie si mohorata. Tocmai ce am iesit din examen, cu gandul la pozele minunate pe care le vom face.

Pe atunci nu ploua, deci sperantele noastre erau inca vii. Pe la 1 trebuia sa ne intalnim cu ei, iar pe la 12 a inceput ploaia. N-am vrut sa amanam, asa ca am insistat ca indiferent de vreme, sa ne vedem atunci. Am fugit repede acasa si am luat primele haine care mi-au iesit in cale, excluzand din start posibilitatea de a-mi lua rochie sau fusta la cum se arata vremea.

Ramasese ca vom face pozele la ei in studio. Nu ne deranja, avand in vedere ca a fost alegerea noastra sa venim chiar daca vremea era cum era. In cele din urma, vremea a tinut cu noi si pana a terminat Valentin cu pozele din studio, se ivise soarele.

Asa ca iata-ne la pas prin parcul Carol, cu tocuri pe piatra cubica, cautand o raza de soare si un loc frumos pentru poze. 

A meritat din plin efortul, dar nu efortul nostru, ci al lor. Pozele sunt superbe si amintirile sunt si mai frumoase.

Va las acum sa vedeti cateva poze dragi mie. Enjoy.