Am primit acum 2 saptamani o cutie plina cu produse de la DM si mi-ar placea sa va prezint si voua cateva dintre ele. M-am gandit sa aleg produsele care v-ar interesa mai mult si cu care m-am identificat cel mai bine. Toate produsele despre care va voi povesti au fost testate (veti vedea mai jos despre ce vorbesc).

Eu folosesc produse de la DM de cativa ani buni. Imi amintesc si acum cat de fericita a fost mama atunci cand a aflat ca vine DM in Romania. De regula, pana acum m-am inteles bine cu toate produsele pe care mi le-am cumparat de aici.

Cateva dintre produsele de la DM

TREND IT UP-Silk and Pearl

Astazi vreau sa va povestesc putin despre produsul care mi-a placut mie cel mai mult(din zona de make-up). Este vorba despre fardul de ochi de la Trend it upSilk and Pearl  in nuanta 020.

IMPRESII

Din cate am vazut pe site-ul DM mai exista 5 nuante, dar dintre toate, cel mai mult imi place nuanta 020, despre care o sa va zic mai multe acum:

  • are o culoare superba care se asaza cu usurinta pe pleoapa
  • este foarte pigmentat
  • se regasesc in compozitia lui particule de sclipici cu reflexii
  • nu trebuie sa aplicati mult produs (ajunge sa puneti putin pensula pe fard, nu trebuie sa apasati)
  • datorita faptului ca este un fard mono, este foarte usor de transportat oriunde
  • datorita reflexiilor create, poate fi folosit si fara a fi combinat cu alte farduri de ochi

CU SAU FARA BAZA PENTRU FARD DE PLEOAPE

Pentru a va face sa intelegeti mai bine am realizat cateva poze, utilizandu-l atat impreuna cu o baza pentru fardul de ochi, cat si fara.

Inainte de a va arata diferenta si de a va sfatui sa folositi o baza pentru fardul de ochi, vreau sa va spun ca imi place la nebunie cum se vede si cum se asaza fardul pe pleoapa.

Si acum o sa va arat diferenta dintre cum s-a asezat si cum s-a mentinut fardul acolo unde am folosit baza si acolo unde nu am aplicat nimic inainte de fard.

La prima vedere, singura deosebire ar fi ca fardul pare putin mai pigmentat acolo unde am aplicat baza. La sfarsitul zilei, fardul pe pleoapa unde nu am folosit baza se stransese in pliu si in anumite zone disparuse complet.

 

Aici am folosit baza

 

Aici am aplicat fardul direct, fara a folosi baza

Din cate puteti vedea, acolo unde am folosit baza, fardul este intr-adevar mai pigmentat, dar nu sunt diferente majore.

Am refacut insa pozele dupa 8 ore. Va las pe voi sa trageti concluziile.

Fardul dupa 8 ore (am folosit baza)

 

Fardul dupa 8 ore (nu am folosit baza)

De ce va spun toate astea? Pentru ca e un fard cu o nuanta superba, la un pret accesibil (cred ca se gaseste undeva pana la 20 ron), care merita achizitionat si care, daca este utilizat corect, poate arata ca unul de 80 ron.

Eu am folosit baza de la RIMMEL LONDON-Magnif’Eyes Eye Primer. O gasiti pe elefant la 14 ron. V-am lasat si link-ul.

Vi-l recomand din tot sufletul si va sfatuiesc sa-l utilizati impreuna cu o baza pentru a obtine cele mai bune rezultate. Mie imi place foarte mult si ma gandesc serios sa-mi cumpar si alte nuante.

Sper ca v-am fost de ajutor, daca mai aveti intrebari, astept sa va raspund cu drag.