Iluminatoarele..pasiunea mea. Cred ca daca ar fi un produs fara care nu as putea iesi din casa, acesta ar fi iluminatorul. Il iubesc. Tocmai de aceea astazi vreau sa va arat si voua cum sa faci un iluminator sa arate perfect. Mai multe sfaturi gasiti la finalul articolului.

Si cum bine stiti ca imi plac mult si produsele „drugstore„, azi va prezint doua iluminatoare de la ELF. Chiar sunt de parere ca, utilizate corect, dau rezultate foarte bune.

La sfarsitul postarii o sa va dau cateva TIPS-uri pe care eu le practic.

ELF Studio Shimmer Palette

ELF Studio Shimmer Palette este o paleta ce contine 4 nuante diferite de iluminatoare cremoase, usor de aplicat si rezistente.

Se aplica fie cu ajutorul pensulitei din dotare, fie cu degetele, fie cu pensule moi special destinate aplicarii iluminatoarelor (se pot aplica si cu pensula usor umezita inainte).

Nuantele sunt sidefate, au un usor aspect perlat, evidentiaza frumos trasaturile fetei.

Se aplica foarte usor. Fiind cremoase, se „topesc” precum untul. Aspectul creat este natural.

Din pacate, nu am mai gasit-o pe site-ul din Romania. In orice caz, imi amintesc ca am dat pana in 20 ron pe ea. Isi merita fiecare banut. Daca totusi va intereseaza, am gasit-o si pe site-ul din UK.

ELF Studio Iluminator Baked

Este un iluminator mono, care se gaseste in 3 nuante. Eu am nuanta Moonlight Pearls. Este superba.

Are consistenta mai putin prafoasa, fiind un iluminator „copt”. Se aplica usor, fie cu ajutorul unei pensule evantai, fie cu pensula speciala pentru iluminator.

Ofera o stralucire mai puternica decat paleta cu 4 nuante de care v-am vorbit. Rezistenta este foarte buna, particulele stralucitoare isi fac treaba pe tot parcursului zilei.

Pe acesta il gasiti pe site-ul din Romania. Astazi este chiar la oferta, la 24 ron.

TIPS

1. Fiind un iluminator baked, se poate aplica atat cu o pensula bine umezita inainte, cat si fara. Intr-adevar, rezultatul este mult mai bun daca produsul este aplicat cu o pensula umezita. 

2. Pensulei umezite ii ia locul alt procedeu, mult mai eficient din punctul meu de vedere: Razuiti cu ajutorul unei lame sau pile o anumita cantitate de produs. Practic, indepartati primul strat. Abia atunci veti ajunge cu adevarat la iluminatorul acela cu o stralucire puternica.

Pe aratator am luat produs din locul unde am razuit. Sper ca puteti observa diferenta

3. Pentru un efect mai de durata si mai proeminent, combinati una dintre cele 4 nuante din paleta shimmer palette cu iluminatorul baked gata razuit. Aplicati mai intai nuanta dorita din paleta, apoi veniti cu pensula si aplicati iluminatorul baked. 

 

 

Aceste sfaturi sunt valabile pentru orice iluminator folositi. Nu intotdeauna un produs ieftin inseamna un produs prost. Daca stiti sa-l exploatati la maximum, va poate oferi rezultatele mult dorite.