About me

 Bine ai venit în universul călătoriei mele.

Ia un loc, fă-te comod și haide să parcurgem împreună această călătorie, călătorie la care tu, în calitate de cititor, ai rolul principal. Raluca Paraschiv nu este doar un blog, este un loc în care trăirile și pasiunile capătă culoare și contur. Este oglinda gândurilor mele, fereastra către lumea mea.

Mă numesc Raluca, am 19 ani, sunt din București și studiez dreptul la Universitatea București. Ceea ce m-a determinat să îmi fac acest blog este pasiunea de a scrie. Iubesc să scriu, să citesc, să cânt la pian, iubesc tot ceea ce ține de artă. Emoția, sensibilitatea și creativitatea mă caracterizează cel mai bine. In același timp, mă fascinează lumea modei, cu tot ce implică ea. De mică mi-a plăcut să fac poze, să mă aranjez, să fur fardurile mamei din dulap, chiar dacă nu aveam nicio idee despre ce ar trebui să fac cu ele. În timp toate s-au transformat în pasiune. Nu sunt profesionistă, dar sunt pasionată, iar atunci când faci un lucru cu pasiune, vei reuși. Îmi place să pun suflet în tot ceea ce fac și să trăiesc la intensitate maximă fiecare clipă. Ador să călătoresc și să mă transpun în viața oamenilor pe care acel loc mi-i înfățișează, nu să fiu doar un simplu vizitator. Vreau să cunosc culturi, oameni și obiceiuri noi, să învăț din experiențele altora, să le ascult poveștile și, la rândul meu, să le spun pe ale mele.

Am ezitat mult timp să fac acest blog. La început din teamă, din reticență, apoi din nesiguranță, din neîncredere. Cu siguranță mulți dintre noi ne aflăm, nu de puține ori, în situația în care ne dorim să facem sau să spunem ceva, dar amânăm de teamă că vom fi judecați, că se va sfârși într-un eșec. Am depășit acel moment, nu pentru că trăiesc cu impresia că nu voi fi judecată, ci pentru că am realizat că cel mai important este să faci ceea ce simți, să faci exact ce te face pe ține fericit.

O să scriu aici tot ce mă reprezintă, tot ce îmi place sau nu îmi place. Va fi un jurnal al gândurilor, al activităților mele de zi cu zi, al aspirațiilor mele, al stilului meu. Îmi doresc să ne inspirăm reciproc, să învățăm unii de la alții și să scriem împreună, pagină cu pagină, fiecare poveste.  Eu o voi așterne aici, iar voi îi veți da viață , pentru că în spatele acestor cuvinte se află „tehnicianul”, iar în fața lor „interpretul”, împreună creând armonia de care această călătorie are nevoie.

 

 

promo image

Close